Pages

Saturday, November 26, 2016

Adventni koledarji 2016

Objava samo v slovenščini?! Tako je, drage moje - tokrat samo v slovenščini, saj je namenjena prav nam, slovenskim odvisnicam od vsega lepega. In kaj je lepše, kot dan za dnem odpirati mala vratca čudovitih adventnih koledarjev, za katerimi pa se ne skriva čokolada, ampak lepotno darilce?

Lani je bilo na slovenskem trgu na voljo nekaj adventnih koledarjev, letos pa jih je prava poplava. Sama sem že izbrala svojega - spremljaj me na Instagramu @low_maintenance_beauty, kjer bom dnevno objavljala, kaj me tisti dan pričakalo za vratci. Poleg presenečenja (in dejstva, da tako mogoče prišparam kakšno kilo špehca na račun vseh čokoladic) mi je najbolj všeč, da adventni koledarji res ponujajo dobro vrednost za svojo ceno, poleg tega pa so v njih pogosto skriti tudi izdelki, ki jih same morda ne bi izbrale, a nas lahko navdušijo!

Ker je bila Nika z Beautyfull blog bolj pridna od mene in je podobno objavo že napisala, te najprej pošiljam k njej (*klik*) na ogled koledarjev Le Couvent des Minimes, Lush, L'Occitane, Essence in Alessandro. Potem pa si le preberi mojo objavo še naprej, saj sem jih sama odkrila še kar nekaj! Čeprav niso na voljo v Sloveniji, imaš še cel teden, tako da bodo verjetno še ravno pravi čas prispeli do tebe!

Če si velika navdušenka nad laki za nohte, potem je pravi zate Ciate Mini Mani Month koledar. Dobiš ga lahko na Feel Unique, pri čemer pa se zavedaj, da boš morala plačati DHL dostavo. Osnovna cena je 64 €, v njem pa se poleg 18 lakov za nohte skriva še nekaj drugih uporabnih presenečenj.


Naslednji, ki bo navdušil predvsem tiste, ki veliko časa preživite na Youtubu in poznate ustvarjalko, je Tanya Burr adventni koledar. Ta je prav tako dosegljiv na Feel Unique, njegova cena pa je 32 € za 12 darilc. Čeprav so uradno presenečenje, slišim, da se med njimi skrivajo tudi izdelki, ki jih sicer ni v njeni kolekciji!


Tretji iz Feel Unique izbora, ki bo navdušil vse, ki rade razvajate svojo kožo, je Nuxe 10 Beauty Treasures koledar. Ta je že znižan na 47 € in obljublja izdelke v vrednosti 86 €. Vsebuje kremo za roke, piling, zlato olje ter še in še. Meni osebno je Nuxe fantastična znamka in se tega koledarja vsekakor ne bi branila.


Še eden, ki je pritegnil mojo pozornost, je NYX adventni koledar, ki ga lahko naročiš preko spletne strani Boots za 60 funtov oziroma približno 71 €. V njem se skriva 12 mat šmink in 12 popolnoma novih senčil za oči. 


In še zadnji koledar na mojem seznamu. Oh, kako je lep. In OH, kako je drag! :) Estee Lauder adventni koledar (ki bi ga jaz v trenutku, ko bi bil prazen, spremenila v priročno shrambo za moje dragocene začimbe), ki je prav tako dostopen preko Boots spletne trgovine, stane 205 funtov oziroma malenkost več kot 240 €. V njem se skriva vse od izdelkov za nego obraza, do ličil in seveda njenih dišav. Ker je tako drag, pa vam na Boots International ob nakupu podarijo še dodaten set izdelkov Estee Lauder v vrednosti 40 funtov. 

Tako, to so koledarji, ki sem jih letos želela deliti s tabo. Upam, da si pripravljena, kajti do decembra je le še nekaj dni in prvi teden štartava z veliko in pomembno temo: mojimi nasveti za sproščujoč decembrski shopping, seznami idej za obdarovanje tebi ljubih oseb. V drugem tednu decembra (in namig za tiste, ki to berete: tudi že v naslednjem tednu!)  pa bom jaz kaj podarila tebi :)

Do naslednjič, ostani čudovita!




No comments:

Post a Comment