Pages

Tuesday, December 1, 2015

1st day of Christmas Giveaways!

Dear Beauties,

as promised, here is the first of five gifts I have to give away this December  - a lovely Sleek highlighting palette, Golden Rose Ultra Volume x4 mascara and Essence liquid lipstick in the shade Show off!



If you like this gift package, don't forget to participate by answering the following question in the comments: 

What is the best gift you ever received for Christmas?

Don't forget about the rules that apply to this giveaway which you can read below. I would be very grateful if you also share this post among your friends!With that being said, I wish you the best of luck!

----
1. Every day, I will post a photo of the gift for the day on my Facebook (Low Maintenance Beauty Blog) and on my Instagram profile (@low_maintenance_beauty)
2. This giveaway is open to my subscribers only, so make sure you are subscribed to me on both of the channels mentioned (Facebook and Instagram)
3. Every day, I will ask you a question - all you need to do is answer it and I will pick the most original answer that will receive the gift of the day. 
4. You can only answer in the 24 hours until the next gift is posted! After that, your answers will no longer be taken into account. 
5. Each person can only win once. I think that's fair enough.
6. I will be very happy if you share the giveaway with your friends or tag them in the post, so they have a chance of winning as well (but this is not a condition).
7. If you win, don't forget to send me an e-mail to lowmaintenancebeautyblog[at]gmail.com, so I can send you the gift
7. All the gifts will be shipped out on Wednesday, 9th of December 2015.
8. All the giveaways are only open to my EU subscribers and subscribers from other countries in Europe.
---

26 comments:

  1. The best gift ever were cooking mittens inside of which my favorite book (The little prince) was hidden :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. That would be an appropriate gift for me as well, I often search for various gadgets around the house to grab my pots and pans :) Happy holidays!

      Delete
  2. Tole bo zdaj extremno non beauty related odgovor. :P
    Lani sva bila z dragim novembra v New Yorku, kjer sva vzljubila njihovo pivo (Brooklyn Brewery) in ko sva se decembra vrnila v Ljubljano, nisva ravno čutila tistega adventnega vzdušja. (Ko greš enkrat v New York, je res težko priti nazaj.) Zato je dragi malo pobrskal po internetu in ko sva ugotovila, da tudi pri nas prodajajo to pivo, sva se odločila, da si za božič podariva malo drugačen "adventni koledar". ;) No, zdaj pa k temu, zakaj je bilo to najboljše božično darilo: ne zato ker sva taka pijanca, haha, ampak zato, ker nama je malce podaljšalo tisti občutek, ki sva ga imela v New Yorku. :)
    Ps: Se pa razveselim tudi make upa, ne samo piva. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Monika, super odgovor :) Jaz se tudi redno soočam s temi težavami, da se na dopustih zaljubim v okuse, vonje, znamke, ... potem pa cela nesrečna postopam po Ljubljani in iščem najboljšo alternativo. Nekaj takih primerov je tudi iz New Yorka, ki je bil do pred nekaj leti moje najljubše mesto, ob zadnjem obisku pa se mi je zdelo, da je žal zaradi vseh kontrol in strahu postal nekoliko drugačen, manj sproščen in manj prijeten, kot je bil včasih. Upam, da se bo to kdaj spremenilo.

      Upam, da imaš tudi letos kakšen fajn adventni koledar :)

      Delete
  3. A mobile phone !
    Thank you for the chance !

    ReplyDelete
    Replies
    1. That's a must, isn't it? I love how mobile phones look when they are brand new and shiny :) Happy holidays!

      Delete
  4. The best Christmas gift I ever received was a puppy a few years back. Sadly, he passed away at a young age.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wow, that's sad :( Hopefully, you have a new furry friend already or you will get one soon. I know the feeling and it's really heartbraking.

      I wish you happy holidays!

      Delete
  5. A book that my aunt made for my 18th birthday. It was my entire life on the book with pictures and stories about me :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. No words needed :) I love such presents, and congrats on winning the first gift!

      Delete
    2. Wow really, thank you very much! :)

      Delete
  6. Že dve leti zapored se moj fant izjemno potrudi za moja božična darila, tako da zbere kar 12 različnih darilc (po zgledu 12 Days of Christmas), ki jih potem odpiram v dnevih ki vodijo do Božiča <3 Veliko darilc je kar doma narejenih in tematsko osredotočenih na stvari, ki jih v tistem trenutku obožujem :) Res najlepše in najbolj romantično darilo, ki še polepša te praznične Decemberske dni :) <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ana, tole je pa čisto preveč luškano :) Si želim, da bi imela tudi sama doma takega romantika, ampak z mojim sva žal bolj praktične sorte. Morda pa me kdaj preseneti.

      Naj ta tradicija ostane vajina za vedno! Pa srečne praznike!

      Delete
  7. Večinoma dobim res super darila, ampak če bi mogla izbrati, bi rekla ali družinsko potovanje na Malto ali pa v Valencio, Španija :) Ker ful rada potujem, vedno vidimo ful stvari pa lepo je potovat z družino :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmmm... tudi sama rada potujem, tako da te popolnoma razumem. Sploh pa mi je zdajle kar toplo, ko omenjaš Malto, pa Španijo, ... sangrie, paelle, tapasi, sonček, se mi kar milo stori, čeprav sem se šele dva tedna nazaj vrnila z enega takega dopusta :)

      Srečne praznike!

      Delete
  8. Mislim, da sem bila najbolj navdušena nad mojim prvim darilom od fantove mame - božiček mi je prinesel L'Occitanov parfum - Češnjev cvet!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh, to se je pa tašča dobro izkazala - te je hitro odlično spoznala :) Meni je lani dragi kupil milo iz te linije in je res božansko dišeče.

      Moja tašča je bila do nedavnega Avon Lady in sem tudi vedno dobivala super rojstnodnevne in novoletne pakete, me prav zanima, če bo tudi letos še tako, spremembi navkljub :)

      Lepe praznike!

      Delete
  9. Najbolj originalen je bil vsekakor sokovnik/tisto za ozemanje sadja in pa zraven cela gajbica pomaranc za zdravje:) ker hitro zbolim xd

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, to je pa res super ideja! Jaz bi rabila samo še nekoga, da bi mi vsako jutro sok tudi stisnil, ker sem bolj lene sorte in spim do zadnjega možnega trenutka!

      Želim ti, da te letos bacili nič ne napadejo! Srečne praznike!

      Delete
  10. Hmmmm. razmišljam...nič mi ne pade na misel...nikoli se ne oziram kaj dobim oziroma če sploh kaj dobim. Največje darilo je druženje z bližnjimi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maja se strinjam. Žal si čez leto premalokrat vzamemo čas, da bi se resnično vsedli za isto mizo, se pogovorili in uživali v deljenju trenutkov.

      Srečne praznike tebi in tvoji družini!

      Delete
  11. Joooj Sleek <3
    Najboljše darilo? Ni fizično darilo ampak zadnji prazniki z dedkom v letu 2012. Mi je veliko pomenilo, da smo jih lahko preživeli skupaj :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ajda podobno, kot sem napisala Maji, velja tudi za tvoj odgovor - bolj se ne bi mogla strinjati. Včasih se najpomembnejših stvari v življenju zavemo prepozno, zato sem vesela, da si pomen tistega zadnjega božiča prepoznala pravočasno. Mislim, da ti bo to veliko pomenilo celo življenje.

      Srečne praznike ti želim!

      Delete
  12. večinoma dobim tisto, kar rabim :) me poznajo vsi preveč dobro...najraje pa imam, da sem takrat z vsemi, ki jih imam rada :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tina tudi jaz dobim po navadi tisto, kar potrebujem, pa če je še tako nenavadno :) Mislim, da so se tudi časi spremenili tako, da si ne kupujemo več nepotrebnih stvari, ampak z denarjem ravnamo bolj skrbno, kar je tudi prav! Družina in prijatelji so itak bolj pomembni, kot vsa darila na tem svetu!

      Srečne praznike!

      Delete
  13. Jelena this is a lovely story - I can only imagine how excited you must have been!!! I love Samoyeds - so cute and fuzzy and fluffy!!! I wish you many happy years with your friend and happy holidays!

    ReplyDelete