Pages

Friday, December 4, 2015

4th day of Christmas Giveaways

Dear Beauties,

ufff, seems like yesterday's question was a bit tricky! Thanks to each and every one of you who took the time to do a bit of rummaging around my blog to find the correct answers. Since all of you gave the right answers, I did a random draw and the winner for yesterday is Bojana. Congratulations, don't forget to send me your contact details so I can get the gift to you before Christmas! Let's look at Bojana's answers together!

Question #1: What is my absolute favorite primer of all times? 
Answer:  Maybelline Baby Skin Instant Pore Eraser
This is completely true. I wrote a whole post about my favorite primers - check it out here
 
Question #2: I have a very spoiled cat. Do you know her name? 
Answer: Maybe MayBee?
 Again, correct. Her official name is May Bee Blue since she was born in May, buzzes around like a bee and is a Blue mitted Ragdoll. She is a frequent model for my Instagram (@low_maintenance_beauty). She also goes by May, Raggie or Maybe, depending on my mood.  

Question #3: I am very biased when it comes to eyeliners. Can you name my favorite brand?
Answer: Lord&Berry eyeliners I think are the ones that you like the most

That is correct - I love Lord&Berry eyeliners - read about them here.  
 
Question #4: Can you name some of the stores I like to shop at the most?
Answer: DM, Lush, L'Occitane, Ličila.si, Avon, Dvorec Trebnik, Melvita, Body shop (my new year wish is to finally get this store in Slovenia ;)) ... and this list could probably go on and on ;)
 
A big thumbs up for this list - and thanks, Bojana, I really feel the need to go shopping now! 
 
Question #5: I am opening an advent calendar this December. Which one is it?
Answer: L'Occitane
 Yup, that's the only one I have this year. No chocolates for me, I'm afraid :)
 
Question #6: I love traveling but there's one country that holds no appeal for me. Which one is it?
Answer: Australia - If you ever win a trip there, you can gift it to me ;) 
 
Australia is the correct answer - I wrote about it in my Blogvember in the post 20 Random Facts About Me (click here to read it - it's quite fun!) 

Let's get on to the 4th day of giveaway. Today, I am giving away an Avon package - all the gifts were provided by Avon Slovenija, so go give them some love on their Facebook page! Also, check out their catalogue for this month - I have so many sticky notes in this one that it looks like a parrot! This gift includes a small Attraction perfume, the Attraction body lotion and Supreme oils to keep your hair extra healthy. 


To participate, answer the following question: 

Do you write Christmas cards and why yes/no? 
 
The rules remain the same, so check them out below and good luck!
---
1. Every day, I will post a photo of the gift for the day on my Facebook (Low Maintenance Beauty Blog) and on my Instagram profile (@low_maintenance_beauty)

2. This giveaway is open to my subscribers only, so make sure you are subscribed to me on both of the channels mentioned (Facebook and Instagram)

3. Every day, I will ask you a question - all you need to do is answer it and I will pick the most original answer that will receive the gift of the day. 

4. You can only answer in the 24 hours until the next gift is posted! After that, your answers will no longer be taken into account. 

5. Each person can only win once. I think that's fair enough.

6. I will be very happy if you share the giveaway with your friends or tag them in the post, so they have a chance of winning as well (but this is not a condition).

7. If you win, don't forget to send me an e-mail to lowmaintenancebeautyblog[at]gmail.com, so I can send you the gift 

7. All the gifts will be shipped out on Wednesday, 9th of December 2015.

8. All the giveaways are only open to my EU subscribers and subscribers from other countries in Europe.
---

7 comments:

  1. Pišem novoletne/božične voščilnice prvo zaradi tega, ker zelo rada ustvarjam in vedno vlijem v njih veliko kreativne žilice. Prav včeraj sem ustvarila mične voščilnice z gumbki. Nekaj jih pošljem sorodnikom in prijateljem, ki si oddaljeni in jih vidim samo enkrat na leto, ali pa tudi samo enkrat na par let... Voščilnice pa podarim tudi zapakirane k darilu za vsakega člana družine, sorodnikom, prijateljem s katerimi se obdarujemo. So takšna majhna, doma ustvarjena nota, z lepim verzom, ki pomeni veliko... Tudi mi doma vse prejete voščilnice postavimo pred božično smrekco. Krasno je, če se tudi na tak, star način nekdo spomni nate in ti polepša praznike.

    ReplyDelete
  2. Seveda, vsako leto pišem in ustvarjam božične kartice. Moja mami je polna idej in vsako leto skupaj preživljava super trenutke ob ustvarjanju božičnih voščil. Zakaj? Ker so bolj osebne, polne navdiha in res narišejo nasmeh na obraz, poleg tega je pa tudi družinska tradicija.

    ReplyDelete
  3. Pišem božične kartice. Še vedno. Sicer nekoliko manj kot pred leti, ampak z nekaterimi pa mislim, da si bomo vedno voščili takole klasično, po pošti in z lepimi voščilnicami. Je čisto drugačen občutek dobiti voščilo lepo napisano na roko, ki te pričaka v nabiralniku kot pa npr. po-sms-u. Čeprav je navsezadnje voščilo le voščilo in ima, ne glede na to, kako je preneseno, zame enak pomen. Sicer pa sama zelo uživam v pisanju voščilnic, če imam čas, jih zelo rada tudi sama izdelam in se malo poigram...tudi to spada k prazničnemu vzdušju.

    ReplyDelete
  4. Ti moram najprej povedat, da imaš zelo lepo mucko :D
    Zdaj pa k odgovoru, pišem in pošiljam novoletne voščilnice, vendar v precej manjši meri kot včasih, če povem po pravici. Ko sem bila malo mlajša smo vsako leto izdelovali voščilnice doma in jih nato napisali in odposlali, sedaj pa smo vsi bolj zaposleni in nam zmanjkuje časa za take male radosti. Se pa še vedno potrudim, da naredimo voščilnice za naše najbližje in jim pošljemo. Je nekaj posebnega in čarobnega v tem, da prejmeš ročno izdelano voščilnico s posvetilom in jo tudi sam narediš in pošlješ. Se mi zdi, da na tak način pokažeš, da se rad spomniš ljudi v tem prazničnem času in jim nameniš kakšen trenutek več, da tudi ustvariš voščilnico. Bolj od srca prihajajo doma narejene :)

    ReplyDelete
  5. Sama sem včasih, ko sem bila mlajša rada pisala in izdelovala lastne voščilnice. Zadnja leta pa sploh ne več. Ja recimo za rojstni dan, drugače pa nekako niti ne. Včasih sem bila precej bolj izvirna in sem iskala verze ali pa jih sama sestavljala, izdelovala svoje voščilnice. Zadnja leta pa veliko raje kar obiščem in voščim sama osebno, kot pa pošiljam kartice, ki nato romajo v smeti ali na podstrešje.

    ReplyDelete
  6. Pišem novoletne voščilnice.
    Že leta... Novo leto je idealen čas, v katerem sicer vsi pozabijo na svojo razsodnost, stare zamere in celo diete. V tem čarobnem času začnem še močneje in globje verjeti v moč napisane besede in v to, da papir vse prenese. Voščilnice pišem zato, ker so klasične in ker z njimi besedam dodamo večnost. Tudi sama jih zelo rada prejmem in v trenutkih, ki niso najbolj pozitivni jih rada ponovno preberem in se spomnim kdo vse si je vzel čas zame in mi izkazal svojo naklonjenost :)
    Verjamem, da so 'must have' božičnega časa, pa tudi rojstnih dni, saj jih pišem tudi takrat :)

    ReplyDelete
  7. Pišem novoletne voščilnice.
    Že leta... Novo leto je idealen čas, v katerem sicer vsi pozabijo na svojo razsodnost, stare zamere in celo diete. V tem čarobnem času začnem še močneje in globje verjeti v moč napisane besede in v to, da papir vse prenese. Voščilnice pišem zato, ker so klasične in ker z njimi besedam dodamo večnost. Tudi sama jih zelo rada prejmem in v trenutkih, ki niso najbolj pozitivni jih rada ponovno preberem in se spomnim kdo vse si je vzel čas zame in mi izkazal svojo naklonjenost :)
    Verjamem, da so 'must have' božičnega časa, pa tudi rojstnih dni, saj jih pišem tudi takrat :)

    ReplyDelete